Home
>>
assortiment
>>
Glas
<< Terug naar de vorige pagina

Glas

Theeglazen bedrukken

In deze categorie vindt u glaswerk. Wij bedrukken allerhande glas, van theeglazen tot bierglazen, maar bijvoorbeeld ook luxe karaffen. Onze theeglazen zijn van zeer goede kwaliteit en voor duurzaam gebruik. Uw logo en/of tekst wordt middels zeef- of transferdruk op het glas geplaatst. Meerdere drukkleuren is hierbij geen probleem. Het voordeel van deze druktechnieken is dat er een groot deel van het glas bedrukt kan worden. Heeft u uw theeglazen met spoed nodig, laat ons dan uw leverdatum weten, zodat wij eventueel snel de levering van glazen voor u kunnen verzorgen.

Kleine aantallen theeglazen bedrukken?

U heeft niet zoveel theeglazen nodig met bedrukking? Of u wilt de glazen onbedrukt ontvangen? Ook dit kan. Mail ons even bij vragen die afwijken van de standaard aantallen in onze webshop. Wij proberen iedere klant te voorzien met het gewenste aantal. Voor kleine afnames of grote afnames bent u bij ons van harte welkom.

Sample van een bedrukte theeglas aanvragen?

U wilt graag de kwaliteit van de theeglas, bierglas of karaf beoordelen? Vraag dan een bedrukte sample aan via onze site of het contactformulier. Uiteraard laten we u ook graag een voorbeeld zien van het gewenste glas met uw logo en/of tekst. We doen dit middels het maken van een digitale drukproef. Voor overige vragen kunt u ons altijd even bellen (0599 414 212).