Home
>>
assortiment
>>
Mokken gekleurd
<< Terug naar de vorige pagina

Mokken gekleurd

Mokken gekleurd in bv. rood, blauw, zwart, oranje of groen

Wij kunnen gekleurde mokken leveren in elke kleur. De standaard kleuren zoals rood, blauw, zwart, oranje of groen hebben wij standaard op voorraad. Wilt u echter een mok in uw eigen bedrijfskleur? Ook daarvoor hebben wij een goedkope mogelijkheid. De gekleurde mokken kunnen wij bedrukt en onbedrukt snel leveren. Naast mokken in kleur hebben wij ook mokken met lepeltjes die in het oortje kunnen worden geplaatst. Een relatiegeschenk dat zorgt voor een vrolijke noot thuis of op kantoor.

Gekleurde bedrukte of onbedrukte mokken bestellen

Bestellen kan snel en eenvoudig online. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles goed verpakt verzonden wordt. Onbedrukt kunt u een bestelling van meerdere kleuren plaatsen. Met een bedrukking is dit op aanvraag. Kleine aantallen kunnen wij ook leveren, neemt u hiervoor even contact met ons op.

Sample aanvragen van een gekleurde mok 

Middels ons contactformulier of via onze site kunt u een sample van een mok aanvragen in de gewenste kleur. Wilt u graag een drukproef ontvangen om zo de mok met uw logo visueel te kunnen beoordelen, laat het ons even weten. Voor alle overige vragen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.