Home
>>
assortiment
>>
demokkenwinkel.nl
>>
bekers-bedrukken
<< Terug naar de vorige pagina

Mokken wit

Witte mokken porselein en keramiek

Mokken in het wit of gebroken wit bieden wij aan in verschillende uitvoeringen en met een verschillende inhoud. Van robuuste keramieken mokken tot elegante porseleinen mokken. U kunt deze onbedrukt of bedrukt bestellen. Keramiek is zachter en broser van structuur en is voorzien van een glazuurlaagje. Porselein wordt op hoge temperatuur gebakken waardoor het materiaal harder en duurzamer is.

Mokken in het wit bestellen in keramiek of porselein

Of u kiest voor witte keramieken of porseleinen mokken is afhankelijk van het gewenste gebruik. Geeft u altijd van te voren even aan of uw mokken vaatwasmachine bestendig dienen te zijn, zodat wij ook onze druktechniek hierop aan kunnen passen. Alle mokken kunnen worden voorzien van meerkleuren logo's, voor specialistische druk van bijvoorbeeld foto's hebben wij mokken ter beschikking die u kunt vinden in de categorie mokken met foto.

Sample aanvragen van een keramieken of porseleinen mok? 

Via ons contactformulier kunt u eenvoudig en snel een sample aanvragen van de door u gewenste mok(ken). Op deze manier kunt u de kwaliteit en de opdruk beoordelen. Uiteraard maken wij graag voor u een digitale drukproef, zodat u een visueel beeld krijgt van de door u gekozen mok met uw logo en/of tekst.